CUM POTI PLASA O COMANDA PE MAGAZINUL NOSTRU ONLINE?

Orice produs existent in cadrul magazinului online se va comanda din pagina produsului. PRETURILE AFISATE PE SITE INCLUD PERSONALIZAREA (unde este cazul) cu text si/sau poza, in functie de tipul obiectului comandat.

Daca v-ati hotarat asupra cadourilor pe care doriti sa le comandati, recomandarea noastra este sa va creati un cont inainte de a plasa o comanda ferma. Crearea unui cont de client este GRATUITA si va aduce multiple beneficii precum:

  • Aveti un istoric al comenzilor
  • Va puteti salva una sau mai multe adrese, in viitor putand plasa o comanda mult mai rapid
  • Puteti urmari stadiul comenzilor dumneavoastra
  • Beneficiati primii de cele mai noi promotii si aflati primii de promotiile cu stoc limitat sau diverse bonificatii pentru clientii fideli

 

Pentru a plasa o comanda puteti urmari pasii de mai jos

Pentru a plasa o comanda in cadrul magazinului online va trebui sa intrati in pagina unui produs. Dupa ce v-ati decis ca produsul este de interes va trebui sa completati cantitatea dorita spre comandare, urmand sa faceti click pe butonul ADAUGA IN COSIn cele din urma produsul a fost directionat catre cosul de cumparaturi.

Finalizarea comenzii dvs. necesita alegerea firmei care va realiza transportul si metoda de plata.

Dupa lansarea comenzii veti primi automat un e-mail cu datele comenzii dvs. si termenele de executie/livrare.

In cazul in care doriti sa solicitati informatii suplimentare, numarul nostru de telefon va sta la dispozitie: 0728 523 508

saptamana 18 de sarcina saptamana 21 de sarcina

MENIU