Modalități de livrare produse

LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI MINIME DE 500 RON

COST STANDARD LIVRARE: 30 RON

Produsele comandate se livreaza prin intermediul unui furnizor de servicii de curierat atent selecționat de către https://www.copybelvedere.ro, la adresa indicată de dumneavoastră. Mai jos gasiți toate informatiile privind taxele de transport si modalitatea de livrare oferita de https://www.copybelvedere.ro. Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs, comenzile inregistrate de luni pana vineri, pana in ora 16:00, vor fi livrate in termen de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin curier rapid daca produsele sunt prezente in stoc. Pentru clientii care opteaza pentru plata prin OP, livrarea se face in 2-3 zile lucratoare de la intrarea banilor in contul societății.

Pentru produsele din categoria “La Comanda” fara pret afisat– termenul de livrare variaza in functie de produsul comandat.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

Curierat rapid , tarif estimativ pentru livrare colet max 3 Kg, taxa ramburs cont colector inclusa: 30 RON

Informatii suplimentare livrare prin curierat rapid: tarif valabil pe tot teritoriul Romaniei, fara taxa de extra retea.

Curierat rapid international: este valabil doar pentru produsele aduse la comanda, ca de exemplu dispozitivele de spalat piese IBS sau livrarile de produse tehnice/chimice en-gros, acestea livrandu-se direct la sediul beneficiarului.

Tariful de transport exact se va calcula în funcție de volumul și greutatea coletelor, precum și localitatea de destinație. La stornarea facturii tariful de transport nu se stornează. Va rugam sa verificati integritatea coletelor in momentul in care le primiti de la curier iar in cazul in care coletul este deteriorat (prezinta urme clare de lovire/ desfacere), va rugam sa refuzati primirea lui. Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare, refuzându-se primirea si plata coletului. Copia procesului verbal se predă agentului de curierat. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Renuntarea la cumparare si returnarea produselor

https://www.copybelvedere.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, https://wwwcopybelvedere.ronu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de https://www.copybelvedere.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

În conformitate cu dispozițiile O.U.34/2014, cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

 •  – de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
 •  – de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

 •  – certificate de garantie extinsa
 •  – resigilate
 •  – second hand
 •  – aflate in cadrul unor promotii
 •  – care au fost folosite (ex. sprayuri tehnice, agenți de curățare etc.)
 •  – nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat
 •  – de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc
 •  – echipamente de pe care s-au dezinstalat părți componente
 •  – sunt însoțite de accesoriile aparținând produsului
 •  – făcut obiectul unei comenzi speciale sau au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
 •  – urme vizibile de uzură, lovire sau deteriorare
 •  – parte din categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala, etc.), cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate
 •  – cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
 •  – returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 •  – returnat trebuie să fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.
 •  – cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
 •  – serviciu nu este aplicabil resellerilor care achizitioneaza produse din oferta https://www.copybelvedere.ro
 •  – cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta  (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate).

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dumneavoastră, puteți denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul(e), iar noi vă returnam suma de bani.

Solicitarea de denuntare unilaterala a contractului la distanta este necesar sa se faca in scris.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului la sediul societății. Nu se accepta retururile expediate prin Posta Romana.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Parteneri si colaboratori

Indian Food Recipes Backed Food Postal codes Quebec Postcodes Sydney Best hospitals in San Diego time and date in China Local time in Spain Zip code Oregon Siguranța Vopsirii Părului În Timpul Sarcinii Deranjamente EON Contact Google Romania Telefon contact EON Contact Amazon UK Telefon Contact BRD Contact eMag Digi Rcs Rds Deranjamente EON Cod postal Alba Vremea Constanta Vremea Oradea 7 Zile Horoscop azi Capricorn Telefon Raiffeisen Bank telefon contact DIGI

MENIU